امروز شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۲۷ بعد از ظهر

آموزش کلاس مجازی

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های آموزشی , گالری تصاویر
پنج‌شنبه - 7 می 2020

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس های آموزشی به علت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، دانشگاه کسری رامسر اقدام به تشکیل کلاس ها به صورت مجازی نموده است. از این پس می توانید با مراجعه به آدرسی که در اختیارتان قرار می گیرد در روز و ساعت تعیین شده در کلاس حضور یابید.

**********************************************************************************************************

جهت شرکت در کلاس های آموزشی هم میتوان از طریق کامپیوتر و لپ تاپ و هم از طریق تلفن همراه استفاده نمود.

**دقت داشته باشید که مرورگر Fire fox  وGoogle Chrome  (ترجیحا گوگل کروم) ، آخرین ورژن نرم افزار Flash Player  و برنامه Adobe Connect  (دانلود از google  )روی سیستم نصب باشد.

** برنامه Adobe connect را میتوان از کافه بازار دانلود و بر روی تلفن همراه خود نصب نمایید.

جهت مشاهده راهنمای استفاده از کلاس مجازی در نرم افزار Adobe Connect کلیک کرده و فایل را مطالعه نمایید.

مرحله ۱ : نصب نرم افزار
مرحله ۲: نوشتن آدرس IP
مرحله ۳: نام خود را در قسمت Guest وارد کنید
مرحله ۴: درخواست به استاد جهت ورود به کلاس (در امنتظر تایید استاد بمانید)