امروز چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۳:۱۲ قبل از ظهر

قابل توجه دانشجویان مشروطی و مشمول سنوات

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی
شنبه - ۱۶ شهریور ۱۳۹۸

دانشجویانی که در زمان انتخاب واحد به دلایل ذیل اجازه ادامه تحصیل ندارند بشرح ذیل ، راهنمای ثبت کمیسیون موارد خاص را مطالعه نموده و اقدامات لازم را انجام دهید.

۱- اتمام سنوات تحصیلی

۲- ۲یا چند ترم مشروطی

فایل راهنما

راهنمای ثبت مربوط به کمیسیون موارد خاص

به اطلاع می رساند  دانشجویانی که دارای شرایط ذیل می باشد بایستی در سامانه سجاد به آدرس http://portal.soarg.ir    مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند. پس از ثبت در سامانه کد کاربری و رمز عبور به شما داده می شود که میتوان جهت انجام مراحل کار و تغییرات  درخواس تها و … وارد شوید. و نیز از طریق شماره ای که در آنجا ثبت می نمایید مراحل کار پیامک می شود.

1. دانشجویانی که در نیمسال ۹۷۲ مشروط شده + در یک یا چند ترم قبل نیز مشروط بوده اند . (دانشجویان ۲ و یا چند ترم مشروطی)
  2. دانشجویانی که ۴ ترم تحصیلی را گذرانده و هنوز دروس باقیمانده دارند.(اتمام سنوات تحصیلی) حتی اگر دانشجویی یک درس باقیمانده در ترم ۵ و یا بالاتر داشته باشد باید ثبت نام کند.
  3. دانشجویانی که به دلایل مختلف به دانشگاه مراجعه ننموده و اکنون قصد ادامه تحصیل دارند.  (این دسته از دانشجویان ابتدا جهت مشخص شدن وضعیت به واحد آموزش مراجعه نمایند). شایان ذکر است که هرگونه مدرک پزشکی و یا دلایل دیگر جهت توجیه عدم مراجعه ترم ها بایستی در سامانه ضمیمه گردد.

**مدارک شناسایی اعم از شناسنامه- کارت ملی- کارت پایان خدمت ارسال گردد.**

دانشجویانی که ۳ ترم و یا بیشتر مشروط هستند و نیزدانشجویانی که برای دومین بار و یا بالاتر درخواست افزایش سنوات دارند می­بایست مبلغ ۲۵۰۰۰ هزارتومان مربوط به هزینه بررسی پرونده ها برای طرح در شورای موارد خاص استانی را به شماره  حساب شبای IR660100004001073903022968 نزد بانک ملی مرکزی به نام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی با شناسه پرداخت  387073953119500001400264888204 با عنوان رفاهی دانشجویی دانشگاه مازندران واریز نمایید.

پس انجام مراحل بالا درخواست دانشجو به موسسه ارسال می گردد و کارشناس کمیسیون و دبیر شورای موارد خاص مدارک را بررسی می نمایند. چنانچه شرایط دانشجو به گونه ای باشد که در موسسه نتوان تصمیم گیری کرد درنتیجه پرونده جهت طرح به کمیسیون استان ارسال می گردد.

پس از ثبت کارشناس کمیسیون، دانشجو با دریافت  پیامک  مطلع می گردد که به سامانه مجدد مراجعه نموده و در این مقطع مبلغ ۱۱۵۰۰ تومان به صورت آنلاین پرداخت کند.

زمانیکه جلسه استان برگزار و نتایج اعلام شده به دانشجو پیامک شده و با ورود به سامانه می توان رای خود را مشاهده نماید.

جهت هرگونه ابهام و سوال و مشخص شدن وضعیت آموزشی خود با شماره ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳ و ۱۰۴ تماس حاصل نمایید.

نوشته شده توسط:کسری رامسر - 236 مطلب