امروز چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۷ قبل از ظهر

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد طراحی شهری

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
شنبه - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷
دانشجو استاد راهنما استاد داور زمان دفاع
دلارام السادات میرمحمدی دکتر حسین معتمد دکتر علی کاظمی یک شنبه ۱۲ اسفند ۹۷      ساعت  12:30
جلسه دفاع در طبقه دوم – سالن سمینار برگزار خواهد شد. از دانشجویان عزیز انتظار می رود:   پانزده دقیقه قبل از شروع جلسه دفاع، نسبت به تست پخش اسلایدهای خود اقدام نمایند.فرم های ۲ تا ۴ را از سایت دانلود و پیش از دفاع به واحد آموزش تحویل نمایند.

نکات مهم

* از دانشجویان عزیز انتظار می رود تا ۷۲ ساعت قبل از جلسه دفاع نسبت به ارائه یک نسخه پرینت شده پایان نامه به استاد داور نیز اقدام لازم را مبذول فرمایند.

* دانشجویان شاغل در سازمانها ( خصوصاً آموزش و پرورش) تا روز دفاع می بایست نسبت به ارائه نامه موافقت سازمان مطبوع با ادامه تحصیل آنها، به واحد دانشجویی دانشگاه کسری اقدام لازم را انجام دهند.

* کلیه جلسات دفاع در ساختمان آموزشی (ابتدای بلوار بیست متری)، طبقه دوم، سالن سمینار  برگزار خواهند شد. از دانشجویان گرامی انتظار می رود ضمن حضور در جلسه دفاع سایر دانشجویان، پیش از جلسه دفاع خود نسبت تست سیستم دیتا پروژکتور اقدام نمایند.

* از دانشجویان گرامی انتظار می رود اطلاعیه های پیشین درج شده در قسمت اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کانال تلگرام دانشگاه و همچنین موارد مطروحه در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی را به دقت مطالعه نمایند. (فرم های ده گانه – خصوصاً فرم های ۱ ، ۲ ، ۳ و ۴ را تا روز دفاع تکمیل و تحویل نمایند.

* راهنمای نگارش متن پایان نامه( فونت و … ) در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی قابل دانلود و مشاهده می باشد

به اطلاع سایر دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد می رساند، اختصاص جلسه دفاع  منوط به موارد زیر می باشد:

۱- تایید کتبی استاد راهنما – فرم شماره ۱

۲- رفع نقایص احتمالی پرونده های ثبت نامی در واحد دانشجویی و تسویه حساب کامل با واحد اداری مالی

۳- ارائه یک نسخه پایان نامه به استاد داور

شماره مدیریت تحصیلات تکمیلی: ۵۵۲۲۰۴۸۷