امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۴۶ بعد از ظهر

ثبت نام تکمیل ظرفیت کاردانی , کارشناسی ناپیوسته – بدون آزمون – ورودی مهر ۹۷ – مهلت محدود

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های آموزشی , اعلامیه ها , گالری تصاویر
دوشنبه - ۱۴ آبان ۱۳۹۷

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تمديد ثبت‌نام و پذيرش در

دوره هاي كارداني نظام جدید و کارشناسی ناپیوسته

موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي غيردولتي پذيرش سال ۱۳۹۷

براساس موافقت دفتر گسترش آموزش عالي مبني بر پذيرش دانشجو در رشته هاي داراي پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم – یا فوق دیپلم ) در دوره هاي كارداني نظام جديد  و کارشناسی ناپیسوته ســال ۱۳۹۷، بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي موسسات فوق (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره‌هاي مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند جهت ثبت نام در رشته های زیر  با به همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ ۹۷/۰۸/۱۵ لغايت ۹۷/۰۸/۲۷ به مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي کسری رامسر مراجعه نمايند.

رشته های بدون آزمون مقطع کاردانی در دانشگاه کسری – پذیرش آبان ۹۷

نقشه کشی معماری             الکترونیک عمومی

نرم افزار کامپیوتر                          الکتروتکنیک –برق صنعتی

حسابداری  بازرگانی                     کارهای عمومی ساختمان

تاسیسات – حرارت مرکزی                    ساخت و تولید- ماشین ابزار

رشته  بدون آزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه کسری – پذیرش آبان ۹۷

شهرسازی  (قابل ثبت نام با کاردانی از هر رشته ای)

• كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ ۳۱ شهریور  داراي مدرك ديپلم نظام قديم (چهارساله) هنرستان، و يا ديپلم نظام جديد در شاخه هاي فني و حرفه اي و يا كاردانش  و یا فوق دیپلم شده باشند. باشند.

تبصره: ثبت‌نام از داوطلباني كه تا ۳۰ بهمن ۹۷    مدرك تحصيلي خود را اخذ مي‌نمايند، به صورت مشروط و با شروع تحصيل نیمسال دوم پس از ارائه مدرك مربوط بلامانع است.

• كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۲۲۰٫۰۰۰ (دويست وبيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان سنجش اقدام نمايند.
  • داوطلب مي‌تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل در يك موسسه باشد. بديهي است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعات پذيرفته‌شدگان يكي از موسسات بر اساس ضوابط اين سازمان حذف خواهد شده و هيچگونه اعتراضي در اين خصوص پذيرفته نخواهد شد.
  • با توجه به اينكه منحصراً يك بار اجازه ويرايش در درج اطلاعات متقاضيان داده خواهد شد، لذا ضرورت دارد داوطلبان در انتخاب گروه آموزشي، كد رشته‌محل و مؤسسه مربوط‌ دقت لازم به عمل آورند.
  • چنانچه متقاضي قبلاً در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي دوره هاي كارداني نظام جديد سال ۱۳۹۷ (مرحله شهريور ماه) دانشگاه دیگری قرار گرفته باشد و در مرحله تكميل ظرفيت (همين مرحله) براي ادامه تحصيل در مؤسسه اموزش عالی کسری رامسر ثبت‌نام نمايد، قبولي قبلي وي در دانشگاه قبلی، شهريورماه سال ۱۳۹۷ لغو خواهد شد.
  • كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.
  • پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در مؤسسه‌اي كه به آن مراجعه نموده‌اند) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان (بجز موارد تبصره بند ۱ فوق) تا زمان تأييد نهايي اين سازمان به‌صورت مشروط و هم‌زمان با پذيرفته‌شدگان شهريور ماه خواهد بود.

مدارك مورد نياز:

• تصویر گواهی و کارنامه کل آخرین مدرک تحصیلی
  • اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
  • اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.
  • شش قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.
  • مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران). برای عزیزانی که پایان خدمت ندارند معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.
  • برای مقطع کاردانی علاوه بر موارد فوق: ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود. نشانی پستی ما: رامسر،نشانی: رامسر ابتدای بلوار طالقانی(بیست متری-جنب شهرداری رامسر) – کدپستی: ۴۶۹۱۸۳۶۳۳۶)
  • مبلغ ۲۲۰۰۰ تومان برای واریز به حساب سازمان سنجش

مشاوره و راهنمایی بیشتر: