امروز چهارشنبه ۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۰۲ قبل از ظهر

جلسات دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد – طراحی شهری – سری اول

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
پنج شنبه - ۱۲ مهر ۱۳۹۷

جلسات دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

رشته طراحی شهری- مهر ۹۷ – سری اول

دانشجو استاد راهنما استاد داور

تاریخ دفاع

پریا قانع پور دکتر قهرمان پوری دکتر معتمد سه شنبه ۱۷ مهر ۹۷     ساعت ۹
حدیثه صادق پور دکتر معتمد دکتر قهرمان پوری سه شنبه ۱۷ مهر ۹۷     ساعت ۱۰
زکیه کشکولی دکتر قهرمان پوری دکتر معتمد سه شنبه ۱۷ مهر ۹۷     ساعت ۱۱
………  کلیه جلسات دفاع،  در طبقه دوم – سالن سمینار   برگزار خواهند شد.

……… زمان جلسه دفاع سایر عزیزانی که فرم ۱  را پس از تایید استاد راهنما

تحویل دانشگاه داده اند، متعاقباً اعلام خواهد شد.

لیست سایر دانشجویان آماده دفاع متعاقباً اعلام خواهد شد.

* از دانشجویان عزیز انتظار می رود تا ۷۲ ساعت قبل از جلسه دفاع نسبت به ارائه یک نسخه پایان نامه به استاد داور نیز اقدام لازم را مبذول فرمایند.

* دانشجویان شاغل در سازمانها ( خصوصاً آموزش و پرورش) تا روز دفاع می بایست نسبت به ارائه نامه موافقت سازمان مطبوع با ادامه تحصیل آنها، به واحد دانشجویی دانشگاه کسری اقدام لازم را انجام دهند.

* کلیه جلسات دفاع در ساختمان آموزشی (ابتدای بلوار بیست متری)، طبقه دوم، سالن سمینار  برگزار خواهند شد. از دانشجویان گرامی انتظار می رود ضمن حضور در جلسه دفاع سایر دانشجویان، پیش از جلسه دفاع خود نسبت تست سیستم دیتا پروژکتور اقدام نمایند.

* از دانشجویان گرامی انتظار می رود اطلاعیه های پیشین درج شده در قسمت اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کانال تلگرام دانشگاه و همچنین موارد مطروحه در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی را به دقت مطالعه نمایند. (فرم های ده گانه – خصوصاً فرم های ۱ ، ۲ ، ۳ و ۴ را تا روز دفاع تکمیل و تحویل نمایند.

* راهنمای نگارش متن پایان نامه( فونت و … )در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی قابل دانلود و مشاهده می باشد

به اطلاع سایر دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد می رساند، اختصاص جلسه دفاع  منوط به موارد زیر می باشد:

۱- تایید کتبی استاد راهنما (فرم شماره ۱)

۲- رفع نقایص احتمالی پرونده های ثبت نامی در واحد دانشجویی و تسویه حساب کامل با واحد اداری مالی

۳- ارائه یک نسخه پایان نامه به استاد داور

شماره معاونت آموزشی: ۵۵۲۲۰۴۸۷