امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۱۹ بعد از ظهر

اطلاعیه ویژه دانشجویان ارشد دارای واحد پایان نامه

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
شنبه - ۳ شهریور ۱۳۹۷

🌸قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد 🌸

۱️⃣ دانشجویان گرامی که طبق نظر استاد راهنما، می توانند از پایان نامه خود دفاع کنند، می بایست ضمن 👈تسویه بدهی شهریه، فرم آمادگی دفاع (فرم شماره۱) را از سایت دانشگاه دانلود، تکمیل و 👈 حداکثر تا ۱۵ شهریور (حضوری یا از طریق پست پیشتاز) تحویل واحدآموزش نمایند در غیر اینصورت امکان دفاع نخواهند داشت و می بایست پایان نامه را تمدید نمایند.
دانلود فرم شماره ۱:
🌐 www.goo.gl/R3ugGA

۲️⃣ دانشجویان عزیزی که با تشخیص استاد راهنما، یا … نمی توانند از پایان نامه خود دفاع کنند، می بایست حداکثر تا پایان شهریور، فرم درخواست تمدید سنوات را از سایت دانشگاه دانلود (فرم شماره ۱۳) ، تکمیل و ضمن مراجعه حضوری به دانشگاه و پرداخت هزینه کمیسیون موارد خاص، ابتدا تایید واحد مالی را دریافت و سپس آنرا تحویل واحد آموزش نمایند.
دانلود فرم شماره ۱۳:
🌐 www.goo.gl/PY4vbh
⬅️و سپس در نیمسال پیش رو، نسبت به انتخاب واحد پایان نامه اقدام کنند.

۳️⃣ برای تمدید پایان نامه به مدت یک نیمسال، دانشجو می بایست ضمن تسویه بدهی های قبلی خود، نصف شهریه ثابت را پرداخت نماید.

۴️⃣ راهنمای کلیه مراحل و فرم های مورد نیاز در صفحه تحصیلات تکمیلی سایت دانشگاه کسری قابل مشاهده است:
🌐 www.goo.gl/sCY52K

⚠️ شایسته است دانشجویان گرامی، اطلاعیه های سایت (kasraramsar.ac.ir)
و کانال تلگرام دانشگاه با آی دی :  kasraramsar@ ( با هشتگ #تحصیلات_تکمیلی ) را با دقت، مطالعه و پیگیری نمایند.

شماره تلفن های جدید:
☎️ ۵۵۲۲۱۲۸۱ و ۵۵۲۲۵۷۸۴
◀️ واحد مالی: داخلی ۱۰۵
◀️ واحد آموزش: داخلی های ۱۰۲ ، ۱۰۳ و ۱۰۴
⏰ساعت مراجعه یا تماس: ۸:۳۰ الی ۱۳

⚠️ کلیه واحدهای اداری دانشگاه (ریاست، آموزش و مالی)،👈 در ابتدای بلوار طالقانی (بیست متری)، در خدمت دانشجویان گرامی می باشد.

💐با آرزوی موفقیت
#تحصیلات_تکمیلی