امروز چهارشنبه ۲ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۲۰ قبل از ظهر

برگزاری همایش رایگان راهکارهای موفقیت درآزمون وکالت*سردفتری

دسته: اخبار , اخبار دوره ها , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های فرهنگی و دانشجویی , اعلامیه ها , دسته‌بندی نشده
دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

به حول و قوه الهی در روز جمعه مورخ ۱۴ اردیبهشت ۹۷ همایشی تحت عنوان همایش رایگان راهکارهای موفقیت درآزمون وکالت*سردفتری در سالن شهید سلیمان نژاد شهرستان رامسر با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از شرکت کنندگان در همایش با همکاری مؤسسه چتر دانش برگزار گردید.

**********************************

در این برنامه آقای دکتر اشرفی از مشاوران این مؤسسه به ارائه سخنرانی و راه کارهایی برای موفقیت در آزمون ها پرداختند.

سپس در ادامه جناب آقای دکتر حبیبی رئیس مؤسسه آموزش عالی کسری ضمن خوش آمد گویی به حضار به معرفی مؤسسه و فعالیت های آموزش آن در این ۱۰ سال از بدو تاسیس تا کنون اشاره داشتند و از همکاری با مؤسسه چتر دانش برای نیل به اهداف آموزشی هر دو مؤسسه در آینده ای نزدیک ابراز امیدواری و برای هر دو آرزوی موفقیت نمودند.

در این همایش باشکوه با تجلیل از افتخار آفرینان چتر دانش لاهیجان، رامسر و رودسر در آزمون وکالت۹۶ برای سایر شرکت کننده ها با معرفی هر دو مؤسسه برای قبولی در این آزمون ها راه کارهای لازم ارائه شد.

نوشته شده توسط:علیرضا مولا - 17 مطلب