امروز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۵۸ قبل از ظهر

برگزاری جلسه هیات امنا دانشگاه غیرانتفاعی کسری رامسر

دسته: اخبار , اعلامیه ها
چهارشنبه - ۹ اسفند ۱۳۹۶

آخرین جلسه هیات امنای دانشگاه کسری رامسر  در سال جاری، با حضور اعضای محترم، در ۲۶ بهمن در رامسر برگزار گردید.

اعضای محترم هیات امنا- حاضرین در جلسه:

دکتر مراد علی توانا (رئیس هیأت امنا)

دکتر نریمان زاده (نماینده وزیر)

خانم دکتر گلناز سعیدی

آقای مهندس حسن خیریانپور

آقای دکتر مرتضی رضایی صوفی

آقای دکتر داوود شجاعی زاده

آقای دکتر اباصلت حسین زاده

آقای دکتر حمید گلچوبیان

این جلسه به حول و قوه الهی در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ با حضور آقای دکتر حبیبی، رئیس مؤسسه و دبیر جلسه و اعضای محترم هیأت امنا برگزار گردید و پس از بیان دستور جلسه و بررسی موارد مطروحه مورد تصویب قرار گرفت:

• با ارائه گزارش جامع از عملکرد ۶ ماهه و پیشنهادات رئیس محترم مؤسسه برای توسعه رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد در سال ۹۸-۹۷ موافقت به عمل آمد و مقرر شد در جهت حصول این مصوبه بر اساس ضوابط جاری وزارت علوم اقدام گردد.

بدین ترتیب در سال جاری، مؤسسه با برنامه ای مدون و هماهنگ در جهت افزایش رشته های موجود حرکت نموده تا همچنان در راستای انجام خدمات آموزشی و رسالت علمی و فرهنگی خود موفق تر از پیش عمل و گام محکمی در مسیر ارائه این خدمات به دانشجویان عزیز و سهولت دسترسی آنان به یک انتخاب مطلوب بردارد.

• با پیشنهاد رئیس محترم مؤسسه و رای اکثریت اعضا، از بین دو کاندیدای معرفی شده، آقای مهندس حسین مجاهد به مدت ۲ سال به عنوان خزانه دار موافقت و معرفی گردید.
  • کلیات چارت سازمانی پیشنهادی مؤسسه با اصلاحاتی مورد تصویب اعضای محترم قرار گرفت.
  • با توجه به اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برگزاری دوره های آموزش آزاد(کوتاه مدت) با بیش از ۳۰ دوره در مؤسسه موافقت به عمل آمد.

نوشته شده توسط:kasra - 120 مطلب