امروز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۵۸ قبل از ظهر

زمان حذف و اضافه نیمسال دوم ۹۷-۹۶

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی
پنج شنبه - ۳ اسفند ۱۳۹۶

به اطلاع می رساند  زمان حذف و اضافه در مقاطع مختلف از ساعت ۱۲ روز شنبه مورخ ۵ اسفندماه آغاز و پایان روز دوشنبه ۷ بهمن پایان می یابد.

هر گونه سوال در مورد ارائه دروس، حذف و اخذ ، تداخل ، سقف واحد ، پیش نیازی و هم نیازی و … را با مدیرگروه مشورت نموده و پس از حل مشکل نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایید.

تنها دانشجویان ترم آخر پس از  هماهنگی و تایید مدیرگروه از طریق کارشناسان واحد آموزش تنها دروسی که از طریق سایت قابل انتخاب نیستند اخذ می گردد.

بعد از تاریخ مذکور  انتخاب واحد ها ثبت نهایی شده و هیچ تغییری در دروس دانشجو داده نخواهد شد .

دانشجویانی که به علت مشروطی و اتمام سنوات اجازه انتخاب واحد ندارند هر چه سریعتر به واحد آموزش مراجعه نمایند.

مشروطی: ترم ۹۶۱ و یک یا چند ترم پیش نیز مشروط شده باشند.

سنوات: دانشجویان تا ۴ ترم تحصیلی مجاز به انتخاب واحد می باشند. جهت گذراندن دروس در ترم های ۵ و به بالا نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون مواد خاص می باشد.

نوشته شده توسط:kasra - 120 مطلب