امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۸ قبل از ظهر

نتیجه بررسی پروپوزال کارشناسی ارشد (سری دوم – ۱۹بهمن ۹۶)

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
شنبه - ۲۱ بهمن ۱۳۹۶

نتیجه بررسی پروپوزال کارشناسی ارشد ( سری دوم –  ۱۹  بهمن ۹۶)

نتیجه بررسی  سری دوم پروپوزال های ( پیشنهاده ها) دانشجویان کارشناسی ارشد به شرح ذیل اعلام می گردد:

دانشجویان توضیحات تاریخ تصویب در دانشگاه

علیرضا عباسی

فرشاد پرویزی

پرناز مومنی فر

پریا قانع پور

زکیه کشکولی

۱- نسبت به ثبت پروپوزال در سایت ایران داک و اخذ کد رهگیری (کد رهگیری عددی هفت رقمی است و با ۱ شروع می شود) اقدام گردد.

۲- سپس در زمان انتخاب واحد، نسبت به اخذ واحد پایان نامه اقدام گردد.

·         در هنگام ثبت اطلاعات در ایران داک گزینه :مؤسسه آموزش عالی کسری رامسر را انتخاب شود.

۱۹ بهمن ۹۶

همچنین دانشجویانی که تا کنون پروپوزال خود را به دانشگاه تحویل نداده اند، توجه داشته باشند، تاخیر در ارائه پروپوزال به هر دلیل، منجر به  تاخیر در تاریخ دفاع و افزایش سنوات تحصیلی این عزیزان متوجه ایشان خواهد بود.

شایان ذکر است این عزیزان در صورتی که نتوانند تا پایان بهمن ۹۶ نسبت به ارائه پروپوزال خود اقدام نمایند، می بایست نسبت به تکمیل فرم شماره ۱۳ برای درخواست سنوات ترم پنجم خود اقدام نمایند .

از دانشجویان عزیز انتظار داریم به توضیحات فوق توجه نموده و آن را طبق برنامه اجرا نمایند.

یادآوری:

هر دانشجوی کارشناسی ارشد در دوران تحصیل، ۳ بار می بایست به سایت ایران داک جهت ثبت اطلاعات مراجعه نماید:

۱- درخواست پیشینه تحقیق (قبل از نگارش پروپوزال) با پرداخت ۱۵۰۰۰ تومان به سایت ایران داک

۲- ثبت پروپوزال (بعد از نگارش و تایید پروپوزال از سوی دانشگاه)

۳- ثبت پایان نامه (بعد از دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه و در هنگام صحافی نسخه نهایی)

راهنمای کلیه موارد فوق در صفحه ” مدیر تحصیلات تکمیلی” همین سایت قابل مشاهده می باشد

با آرزوی موفقیت