امروز پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۳ بعد از ظهر

قابل توجه دانشجویان ارشد دارای واحد پایان نامه

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
یکشنبه - ۸ بهمن ۱۳۹۶

🌸درخواست آمادگی دفاع پایان نامه ارشد🌸

🔔 به اطلاع دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد می رساند:

۱️⃣ آخرین مهلت تحویل (حضوری یا از طریق پست پیشتاز) فرم آمادگی جهت دفاع در نیمسال جاری تا پنجشنبه ۱۹ بهمن می باشد.
🔸فرم می بایست توسط دانشجو تکمیل و به تایید و امضاء استاد راهنما رسیده باشد.
🔹 از دانشجویان گرامی انتظار می رود در مهلت مقرر اقدام نمایند.
▫️پیش شرط اختصاص تاریخ دفاع، تکمیل فرم های مربوطه ( فرم های ۱ تا ۴) ، رفع نواقص احتمالی پرونده ثبت نامی و تسویه حساب کامل با واحد مالی می باشد:

☎️واحد دانشجویی ۵۵۲۲۶۲۳۱
☎️ واحد مالی ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۴

۲️⃣ دانشجویان گرامی که طبق نظر استاد راهنما، نمی توانند در بهمن ۹۶ از پایان نامه خود دفاع کنند، می بایست فرم درخواست تمدید سنوات را از سایت دانشگاه دانلود (فرم شماره ۱۳) ، تکمیل و هر چه سریع تر تحویل واحد تحصیلات تکمیلی نمایند تا مجوز ادامه تحصیل از دانشگاه مادر استان اخذ گردد.

دانلود فرم شماره ۱۳:
🌐 www.goo.gl/PY4vbh

🔸برای تمدید پایان نامه به مدت یک نیمسال، دانشجو می بایست نصف شهریه ثابت را پرداخت نماید.

۳️⃣ کلیه فرم های مورد نیاز و راهنمای گام به گام مراحل دفاع در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه کسری قابل مشاهده است:

🌐 www.goo.gl/sCY52K

#تحصیلات_تکمیلی