امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۰ قبل از ظهر

اطلاعیه مهم ایام امتحانات (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد)

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
شنبه - ۱۶ دی ۱۳۹۶

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:

آزمونهای پایان ترم کلیه مقاطع تحصیلی  از دوشنبه ۱۸ دی لغایت دوشنبه ۲ بهمن در ساختمان آموزشی (ابتدای بلوار بیست متری) برگزار می گردد.

تذکرات مهم:

۱- به همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون ممنوع می باشد. در عین حال از گوشی موبایل خود نمی توانید به عنوان ماشین حساب استفاده نمایید.

دانشجویان می بایست در بدو ورود به کلاس، کیف، جزوه، کتاب و گوشی موبایل خود را که آنرا خاموش نموده اند،  را به مراقب مربوطه تحویل نمایید تا در پیشخوان جلوی هر کلاس قرار گیرد.

۲- همراه داشتن کارت ورود به جلسه ( همان برگه تاریخ آزمونها که دارای مهر اداری و مالی است) و کارت دانشجویی در جلسات امتحانی الزامی است.

۳- دانشجو موظف است قبل از شروع امتحان در جلسه حضور یابد. درب اصلی ورود به ساختمان، ده دقیقه قبل از شروع آزمون بسته خواهد شد. و دانشجویانی که با تاخیر مراجعه نمایند ۱۰ دقیقه پس از شروع آزمون اجازه ورود خواهند داشت. همچنین دانشجویانی که به هر دلیل با تاخیر فراوان می خواهند در جلسه حضور داشته باشند، توجه نمایند: امکان حضور آنها تنها در حالتی فراهم خواهد شد که دانشجوی دیگری از آن درس، حوزه امتحانی را ترک نکرده باشد.

۴- عدم امضا لیست حضور و غیاب امتحانی توسط دانشــجو به منزله غیبت غیرموجه در جلسه امتحان و نمره صفر در آن درس می باشد. اگر احیانا در یک ساعت، دو امتحان دارید، حتما در لیست حضور و غیاب، دو بار ( برای هر درس جداگانه) امضا نمایید.

۵- آوردن هرگونه وسایل اضافی از قبیل کیف، تلفن همراه، ساعت هوشمند، وسایل صوتی، جزوه، کتاب، و ماشین حساب به جلسه امتحان ممنوع می باشد. استفاده از ماشین حساب تنها در امتحاناتی مجاز می باشد که استاد مربوطه اجازه استفاده از آن را در بالای برگه سؤالات مشخص نموده باشد. در عین حال از گوشی موبایل خود نمی توانید به عنوان ماشین حساب استفاده نمایید.

۶- باتوجه به تأکیدهای فوق و درصورت عدم رعایت آنها مسئولیت ناشی از مفقود شدن وسایل فوق الذکر به عهده شخص دانشجو بوده و موسسه هیچگونه مسئولیتی در این مورد نخواهد داشت.

۷- در صورت اقدام به تقلب یا برهم زدن نظم جلسه، بدون استثنا، برگه امتحانی دانشجوی مربوطه صورتجلسه شده و رای کمیته انضباتی ( اعم از حذف ترم، ثبت نمره ۰٫۲۵ و …)نیز با تشکیل کمیته انظباتی در اسرع وقت صادر و به دانشجو ابلاغ خواهد شد.

۸- اگر به دلیل موجه در هر آزمونی شرکت نکردید و غایب بودید، در اسرع وقت با مراجعه به ساختمان آموزشی نسبت به تکمیل فرم حذف پزشکی، مراجعه به پزشک معتمد دانشگاه و ارائه آن به دانشگاه اقدام نمایید.

از دانشجویان عزیز انتظار می رود 👇

۱️⃣  نسبت به تکمیل فرم ارزشیابی اساتید در سامانه آموزشی سایت دانشگاه اقدام نموده و

۲️⃣سپس با مراجعه به واحد مالی و تسویه حساب،
کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم را دریافت نمایند.

🌐 دانشجویانی که امکان مراجعه حضوری ندارند ،

می توانند بدهی خود را از طریق سایت دانشگاه (سامانه آموزشی) پرداخت نمایند: 👇
۱۰٫۲۰۱٫۳۹٫۳:۸۱/samaweb/Login.aspx

🔸 اگر در دسترسی به سامانه مشکل دارید، با واحد آموزش تماس حاصل نمایید:
☎️ ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۷  یا شماره مستقیم ۵۵۲۲۹۶۴۸

🔹 اگر پیرامون شهریه سوالی دارید، با واحد مالی تماس حاصل نمایید:
☎️ ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳

ساعت مراجعه یا تماس: ۸ تا ۱۴