امروز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۵۴ قبل از ظهر

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که پایان نامه خود را تمدید کرده اند

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
سه شنبه - ۱۲ دی ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد که پایان نامه خود را تمدید کرده اند:

۱- آخرین مهلت ارائه فرم آمادگی دفاع از پایان نامه در ترم جاری، پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶ می باشد. بدیهی است درخواست های دریافتی بعد از این تاریخ تحت هر شرایطی، در نیمسال جاری امکان دفاع نخواهند داشت و در نیمسال بعدی (تا شهریور ۹۷) امکان دفاع خواهند داشت.

۲- عزیزان دانشجو می توانند فرم تکمیل شده را که به تایید استاد راهنما رسیده است، حضوری یا از طریق پست پیشتاز به واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل نمایند.

آدرس پستی در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی قابل مشاهده است.

۳- پیش شرط اختصاص تاریخ دفاع، تسویه حساب کامل با واحد مالی و رفع نواقص احتمالی پرونده با واحد دانشجویی می باشد.

تلفن واحد مالی: ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳

تلفن واحد دانشجویی: ۵۵۲۲۱۲۸۱  داخلی ۱۰۸  و ۵۵۲۲۶۲۳۱

۴- بعد از انجام مراحل فوق، واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با هماهنگی اساتید راهنما، نسبت به اختصاص استاد داور و  زمان جلسه دفاع اقدام  کرده و نتیجه را در سایت دانشگاه (اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی) اعلام خواهد کرد.

۵- عزیزانی که با تشخیص استاد راهنما نمی توانند در بهمن ۹۶ دفاع نمایند، می بایست تا ۱۹ بهمن ۹۶ نسبت به تکمیل فرم شماره ۱۳ و ارائه آن به دانشگاه به همراه مبلغ نقدی ۱۰۰۰۰ تومان جهت کمیسیون موارد خاص استان مازندران برای تایید تمدید پایان نامه به مدت یک ترم دیگر، اقدام نمایند. همچنین این دانشجویان توجه داشته باشند، برای تمدید پایان نامه فقط نصف شهریه ثابت دریافت خواهد شد، لذا دانشجویان می بایست پیش از تمدید نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند.

کلیه فرم ها و راهنمای کلیه مراحل تحصیلی کارشناسی ارشد

در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه قابل دانلود و مشاهده است:

برای دسترسی سریع و مشاهده صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی از اینجا کلیک کنید

نوشته شده توسط:kasra - 120 مطلب