امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۱ قبل از ظهر

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های فرهنگی و دانشجویی , اعلامیه ها
سه شنبه - ۱۲ دی ۱۳۹۶

دانشجویان عزیز دانشگاه کسری، پس از ثبت نام اینترنتی در سایت ezdevaj.nahad.ir/96

تصویر کارت دانشجویی و تصویر عقدنامه را به همراه، پرینت برگه ثبت نام اینترنتی خود به واحد دانشجویی دانشگاه ارائه نمایند.  جهت رفاه حال عزیزان، فرم های دریافتی توسط دانشگاه کسری، به نهاد رهبری دانشگاه های استان مازندران (بابلسر) ارسال خواهد. دانشجویان عزیز توجه داشته باشند کارهای فوق می بایست حداکثر ده روز پس از ثبت نام در سایت  ازدواج دانشجویی نهاد رهبری، انجام شود.

زوج های دانشجویی با هزینه نهاد رهبری سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس خواهند داشت…

آخرین مهلت ثبت نام ۲۰ دی ۹۶

اطلاعیه قبلی با جزئیات بیشتر:

ثبت نام مراسم ملی ازدواج دانشجویی:

دانشجویان عزیزی که تاریخ عقد آنها از ۱ مهر ۹۵ تا ۱ دی ۹۶ می باشد می توانند جهت حضور در این مراسم ثبت نام نمایند.

در مواردی که هر دو زوج دانشجو باشند، فقط یکی از آنها باید به عنوان داوطلب اصلی برای ثبت نام اقدام کند.

دانشجویان عزیز، حداکثر تا یک هفته پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بابلسر – روبروی اداره پست – سازمان مرکزی دانشگاه مازندران  ارائه کنند تا ثبت نام قطعی شود.

مدارک لازم جهت تایید، اصل و کپی عقدنامه، شناسنامه، کارت ملی زوجین و کارت دانشجویی است.

زوج های دانشجو تا ۲۰ دی ماه ۱۳۹۶ برای ثبت نام فرصت دارند.

لینک ثبت نام اینترنتی:

ezdevaj.nahad.ir/96