امروز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۵۵ قبل از ظهر

برگزاری سمینار آموزشی کسب و کار نوپا به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

در مؤسسه آموزش عالی کسری رامسر

با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مرکز نوآوری و فناوری استان مازندران

سمینار آموزشی استارتاپ با حضور کارآفرینان جوان شهرستان و دانشجویان علاقمند به حوزه کارآفرینی روز دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶ برگزار گردید

در این سمینار آموزشی فشرده، با ارائه دکتر میرفتحی، دانشجویان با مفاهیم استارتاپ و بوم ناب بصورت مقدماتی آشنا شدند.

در این برنامه کارآفرین موفق و جوان رامسری، آقای مهندس زمانی از تجربیات راه اندازی کسب و کار خود (باغ تمشک)، روند ایده پردازی و خلاقیت بکار رفته در آن (کشت ترکیبی تمشک و توت فرنگی) و استفاده از اطلاعات بروز علمی (دانش بنیان) در مسیر ایجاد باغ خود در طی چهار سال گذشته سخنرانی نمودند.

در انتهای برنامه نیز، آقای مهندس ولی پور رئیس محترم مرکز فنی و حرفه ای کوثر رامسر ( از سازمان فنی و حرفه ای) ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون مسیر شغلی آینده دانشجویان، فرصت های آموزشی مورد نیاز بازار کار را که در مراکز فنی و حرفه ای بصورت رایگان آموزش داده میشوند برای حاضرین تشریح کردند.

همچنین با توجه به هماهنگی های بعمل آمده با بنیاد نخبگان و مرکز فناوری و نوآوری استان مازندران،از ایده های خلاقانه و قابل اجرایی دانشجویان عزیز در حوزه کسب و کار، جهت اجرایی شدن، حمایت می گردد.  دانشجویان علاقمند می توانند در این خصوص به آقای دکتر میرفتحی مراجعه نمایند.

نوشته شده توسط:kasra - 120 مطلب