قابل توجه دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد ورودی ۹۵

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
یکشنبه - ۷ آبان ۱۳۹۶

۱- با وجود اطلاع رسانی های مکرر با توجه به عدم انتخاب واحد دانشجویان زیر تا کنون (۶ آبان)
برای عزیزان فوق در ترم جاری مرخصی تحصیلی با در نظر گرفتن سنوات لحاظ شده است.

۲- از سایر دانشجویان عزیز شاغل به تحصیل در ترم جاری نیز انتظار می رود تا پایان پاییز ۹۶ نسبت به نگارش پروپوزال (پیشنهاده) با هماهنگی و راهنمایی استاد راهنمای خود اقدام نمایند. فرم خام نگارش پروپوزال و راهنمای مربوطه در سایت دانشگاه کسری قابل مشاهده و دانلود می باشد.

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

از دانشجویان گرامی انتظار می رود، ضمن پیگیری وضعیت تحصیلی خود، از طریق سایت اینترنتی دانشگاه و یا کانال تلگرام در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه ها باشند.

مجددا به اطلاع می رساند، کلیه فرم ها و راهنمای کلیه مراحل تحصیلی دوره ارشد، خصوصاً روند نگارش پروپوزال تا دفاع از پایان نامه و پس از آن، در سایت دانشگاه، صفحه مدیر تحصیلات تکمیلی قابل مشاهده و دانلود می باشد.

با آرزوی موفقیت