حضور دانشجوی مهندسی برق دانشگاه کسری در مسابقات جهانی مهارت – امارات ۲۰۱۷

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اعلامیه ها , گالری تصاویر
چهارشنبه - ۳ آبان ۱۳۹۶

سید سینا عیسی پور، دانشجوی کارشناسی مهندسی برق دانشگاه کسری رامسر و  مهارت آموخته رشته کنترل صنعتی مرکز فنی و حرفه ای که در مسابقات ملی مهارت کشور موفق به کسب مدال طلا شده بود، در مسابقات جهانی مهارت که مهر ماه امسال در ابوظبی برگزار شد به عنوان نماینده ایران در رشته کنترل صنعتی حضور داشت.

برای این دانشجوی کوشا و فعال دانشگاه که با کسب مدال طلای کشوری و حضور در مسابقات جهانی افتخار ارزشمندی برای شهرستان رامسر کسب کردند، آرزوی موفقیت های روزافزون داریم.

تیم ایران که با ۲۴ شرکت کننده در امارات حضور داشت، در بین شرکت کنندگان ۵۶ کشور ، با کسب یک مدال برنز به مقام ۲۱ جهان دست یافت.

چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت از ۲۳ تا ۲۶ مهرماه ۹۶ در ابوظبی امارات برگزار شد.

تیم اعزامی مهارت ایران در رشته های  آجر چینی، کابینت سازی، تاسیسات الکتریکی، اتصالات چوبی، طراحی فضای سبز، لوله کشی و گرمایشی، تبرید و تهویه، کاشیکاری دیوار و کف، تکنولوژی مد، تکنولوزی طراحی گرافیک، جواهرسازی، مدیریت سیستم های تحت شبکه، راهکارهای نرم افزاری برای تجارت، طراحی و توسعه وب، فرز CNC، تراش CNC، الکترونیک، کنترل صنعتی، ساخت و تولید تیمی، مهندسی مکانیک، مکاترونیک، رباتیک، جوشکاری، آشپزی، شیرینی پزی و قنادی، صافکاری خودرو، تکنولوژی اتومبیل، نقاشی خودرو و آکواترونیک شرکت داشتند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رقابتها به سایت زیر مراجعه کنید:

www.goo.gl/yrhsR9