راهنمای انتخاب واحد دانشجویان ارشد

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اطلاعیه های فرهنگی و دانشجویی , اعلامیه ها
چهارشنبه - ۱۵ شهریور ۱۳۹۶

زمان انتخاب واحد (برای کلیه مقاطع تحصیلی همه ورودی ها):

از عصر روز  یکشنبه ۱۹ شهریور  تا پایان روز دوشنبه ۲۰ شهریور ۹۴

انتخاب واحد کلیه دانشجویان گرامی اعم از پرداخت شهریه و انتخاب هر یک از دروس، فقط در تاریخ ذکر شده و از طریق سامانه خدمات آموزشی سایت مؤسسه بصورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

کد کاربری   همان شماره دانشجویی    و    کلمه عبور    همان شماره شناسنامه   است.

مبلغ علی الحساب شهریه واریزی جهت انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال ( معادل یک میلیون تومان) می باشد.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشند، پیش شرط انتخاب واحد تسویه حساب بدهی های قبلی آنها می باشد.

در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه برای انتخاب واحد ( بخاطر اشتباه بودن رمز و …) با شماره ۵۵۲۲۹۶۴۸   یا  ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۷ واحد آموزش تماس حاصل نمایید. (ساعت تماس از ۸ صبح الی ۱۴ عصر)

در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه برای انتخاب واحد ( بخاطر امور مالی، شهریه و …) با شماره ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳ واحد اداری مالی تماس حاصل نمایید. (ساعت تماس از ۸ صبح الی ۱۴ عصر)

زمان شروع کلاسها برای دوره تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد) :

پنجشنبه ۳۰ شهریور

هرگونه تغییر احتمالی در تاریخ و زمان ارائه دروس از طریق سایت مؤسسه و کانال تلگرام  اطلاع رسانی خواهد شد.

@kasraramsar

دانشجویانی که کارشناسی غیر مرتبط دارند می بایست نسبت به اخذ واحد جبرانی بر اساس چارت درسی ترم به ترم، اقدام نمایند. این دانشجویان طبق آیین نامه می بایست تمامی واحد های جبرانی را تا پایان نیمسال سوم، گذرانده باشند. چارت تحصیلی هر رشته از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:

برای مشاهده چارت  روی لینک روبرو کلیک کنید:      www.goo.gl/iMkcjC

دانشجویان گرامی ورودی ۹۴ که این ترم واحد پایان نامه را   تمدید خواهند کرد توجه داشته باشند در هنگام اخذ واحد پایان نامه همان گروهی را انتخاب نمایند که نام استاد راهنمایشان قید شده است.

واحدهای ارائه شده جهت انتخاب برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶

واحدهای ارائه شده جهت انتخاب برای دانشجویان رشته مدیریت ورزشی ورودی ۹۴

تمدید پایان نامه (برای تمدید پایان نامه فقط کافیست نصف شهریه ثابت واریز گردد. اگر در هنگام اخذ مجدد پایان نامه مشکلی مالی بروز کرد با واحد اداری و مالی تماس بگیرید)

۴۰۰۱۲۰ پایان نامه    ۶ واحد نظری