زمان انتخاب واحد (برای کلیه مقاطع تحصیلی همه ورودی ها) – نیمسال اول تحصیلی ۹۶

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اعلامیه ها
دوشنبه - ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

از روز یکشنبه ۱۹ شهریور ساعت ۱۲ ظهر تا روز دوشنبه ۲۰شهریور ساعت ۲۴ پایان می یابد.

انتخاب واحد کلیه دانشجویان گرامی فقط در تاریخ ذکر شده و از طریق سامانه خدمات آموزشی سایت مؤسسه بصورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

کد کاربری   همان شماره دانشجویی    و    کلمه عبور    همان شماره شناسنامه   است.

مبلغ علی الحساب جهت انتخاب واحد برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ۵ میلیون ريال معادل ۵۰۰ هزار تومان و دانشجویان کارشناسی ارشد ۱۰ میلیون ریال معادل یک میلیون تومان می باشد.

جهت تسریع در انتخاب واحد و پیشگیری جهت  مشکلات واریز شهریه، خواهشمند است قبل از زمانبندی مشخص شده نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایید.

دانشجویانی که به علت مشروطی بیش از ۲ ترم و یا اتمام سنوات نمی توانند انتخاب واحد نمایند در روز دوشنبه۲۰/۰۶/۹۶ به واحد آموزش مراجه نمایند.

تاکید می گردد تنها دانشجویانی که در سامانه آموزشی نمی توانند انتخاب واحد نمایند بایستی به آموزش مراجعه نمایند. در مورد سایر سوالات آموزشی تنها با مدیرگروه مربوطه در ارتباط باشید.

در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه برای انتخاب واحد ( بخاطر اشتباه بودن رمز و …) با شماره ۵۵۲۲۹۶۴۸  یا شماره ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۷ واحد آموزش تماس حاصل نمایید.

(ساعت تماس از ۸ صبح الی ۱۴ عصر)

در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه برای انتخاب واحد ( بخاطر امور مالی، شهریه و …) با شماره ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳ واحد اداری مالی تماس حاصل نمایید.

(ساعت تماس از ۸ صبح الی ۱۴ عصر)

زمان شروع کلاسها: از روز شنبه ۲۵ شهریور ماه۹۶

هرگونه تغییر احتمالی در تاریخ و زمان ارائه دروس از طریق سایت مؤسسه و کانال تلگرام  اطلاع رسانی خواهد شد.

@kasraramsar