قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۴

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی
دوشنبه - ۳۰ مرداد ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان ارشد ورودی ۹۴

از دانشجویان ذیل انتظار می رود در اسرع وقت نسبت به تصحیح اطلاعات و آپلود مجدد فایل پروپوزال های خود (همان پیشنهاده) در سایت ایران داک اقدام نمایند:

۱- محسن فتحی
۲- ابراهیم ایمانی
به اطلاع دانشجویان ذیل که تا کنون نسبت به ارائه پروپوزال اقدام نکرده اند می رساند، امکان انتخاب واحد برای ترم پیش رو برای این عزیزان تا زمان انجام اقدامات مقتضی وجود نخواهد داشت:

۱-سپیده طاهر مشایی
۲-عابد رنجبر
۳-دلارام السادات میرمحمدی
۴-مسعودافشار

از دانشجویان ذیل انتظار می رود در اسرع وقت نسبت به ثبت نهایی و کامل اطلاعات و فایل پروپوزال (همان پیشنهاده) خود در سایت ایران داک اقدام نمایند (برای ثبت پروپوزال نیاز به تاریخ تصویب دارید. تاریخ تصویب پروپوزال شما در قسمت اخبار تحصیلات تکمیلی سایت دانشگاه کسری قابل مشاهده است.) :

۱- اشکان امیری
۲-حسن گلدشتی
۳-سپیده بختیاری نژاد
راهنمای کلیه مراحل و فرم های مورد نیاز از “نگارش پروپوزال” تا “دفاع” و پس از آن، در صفحه تحصیلات تکمیلی سایت دانشگاه کسری قابل مشاهده است:

www.goo.gl/sCY52K