اطلاعیه جلسات دفاع کارشناسی ارشد – ۲ شهریور

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی
پنج شنبه - ۲۶ مرداد ۱۳۹۶

اطلاعیه جزئیات جلسات دفاع کارشناسی ارشد پنجشنبه ۲ شهریور ۹۶

رشته مدیریت ورزشی

دانشجو استاد راهنما استاد داور تاریخ دفاع
حبیب جهانی دکتر  رضایی صوفی دکتر خداپرست پنجشنبه ۲ شهریور ۹۶    ساعت ۱۱ صبح

دانشجویان فوق    می بایست:

۱- حداکثر تا تاریخ  شنبه ۲۸ مرداد ضمن هماهنگی با استاد راهنمای خود، نسبت به ارائه یک نسخه آماده شده از پایان نامه های خود به استاد داور نیز  اقدام نمایند. در غیر اینصورت جلسه مذکور کنسل خواهد شد.

۲- حداکثر تا پایان وقت اداری دوشنبه ۳۰ مرداد نسبت به تسویه حساب با واحد اداری و مالی اقدام نمایند. در غیر اینصورت جلسه مذکور کنسل خواهد شد.

۳- حداکثر تا پایان وقت اداری دوشنبه ۳۰ مرداد با تماس یا مراجعه به واحد دانشجویی نسبت به رفع نقایص احتمالی پرونده های خود اقدامات لازم را مبذول فرمایند. در غیر اینصورت جلسه مذکور کنسل خواهد شد.

۴- دانشجویان شاغل در سازمانها ( خصوصاً آموزش و پرورش) تا روز دفاع می بایست نسبت به ارائه نامه موافقت سازمان مطبوع جهت ادامه تحصیل اقدام لازم را انجام دهند.

۵- کلیه جلسات دفاع در کلاس ۱۰۲ ساختمان آموزشی (ابتدای بلوار بیست متری) برگزار خواهند شد. از دانشجویان گرامی انتظار می رود ضمن حضور در جلسه دفاع سایر دانشجویان، پیش از جلسه دفاع خود نسبت به انتقال فایل پاور پوینت به لپ تاپ اتاق مذکور و تست سیستم دیتا پروژکتور اقدام نمایند.

۸- از دانشجویان گرامی انتظار می رود اطلاعیه های پیشین درج شده در قسمت اخبار آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کانال تلگرام دانشگاه و همچنین موارد مطروحه در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی را به دقت مطالعه نمایند. (فرم های ده گانه – خصوصاً فرم های ۱ ، ۲ ، ۳ و ۴ را تا روز دفاع تکمیل و تحویل نمایند.

راهنمای نگارش متن پایان نامه( فونت و … )در صفحه مدیریت تحصیلات تکمیلی قابل دانلود و مشاهده می باشد

شماره واحد دانشجویی: ۵۵۲۲۱۲۸۱  داخلی ۱۰۸

شماره واحد تحصیلات تکمیلی: ۵۵۲۲۶۲۳۱