قابل توجه دانشجویان مشروطی و سنواتی

۹۴۱۱۰۰۳۰۱۸ ، ۹۳۱۱۷۰۱۰۰۴
۹۳۱۱۲۰۱۰۱۵ ، ۹۳۲۱۲۰۱۰۰۴
۹۲۲۱۱۰۲۰۲۱ ، ۹۳۱۱۱۰۲۰۱۵

با توجه به وضعیت آموزشی این عزیزان می بایست:

۱-  جهت صدور مجوز ادامه تحصیل و ارسال پرونده به کمیسیون موارد خاص استان (بابلسر)، حداکثر تا روز شنبه ۲۸ مرداد ۹۶ مبلغ ۲۵۰۰۰۰ریال (۲۵هزار تومان بابت بررسی مدارک توسط کارشناسان دانشگاه مازندران) را به حساب موسسه کسری رامسر به شماره ۰۱۰۶۱۷۵۹۹۸۰۰۳ بانک ملی واریز و دو برگ فیش را تحویل آموزش دانشگاه کسری نمایند.

🔻در صورت عدم تحویل فیش واریزی، امکان ارسال پرونده دانشجویان به دانشگاه مازندران وجود نخواهد داشت.

🔻شایان ذکر است، مبالغ واریزی دانشجویان، بصورت یکجا به حساب دانشگاه مازندران منتقل خواهد شد.

۲- از دانشجویان عزیز انتظار می رود، نسبت به ارائه هر گونه مدرک یا گواهی شرایط خاص پزشکی، فوت، طلاق، ازدواج و … به همراه فیش واریزی، به دانشگاه کسری اقدام نمایند تا در اختیار کارشناسان دانشگاه مازندران قرار گیرد.

🔻بدیهی است امکان ارائه مدارک پزشکی و … بعد از مهلت تعیین شده به دانشگاه مازندران وجود نخواهد داشت.

شماره تلفن:
☎️ ۵۵۲۲۹۶۴۸ با پیش شماره ۰۱۱