امروز پنج شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۰۲:۲۴ قبل از ظهر

قابل توجه دانشجویان مشروطی و مشمول سنوات

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اعلامیه ها
شنبه - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶

دانشجویانی که در ترم ۹۵۲ مشروط شده اند (یعنی معدل نیمسال آنها کمتر ۱۲ شده باشد) و نیز در نیمسال های ماقبل مشروط بوده اند بعنوان دانشجوی چند ترم مشروطی محسوب می گردند، در نتیجه بایستی از سوی کمیسیون موارد خاص مجوز ادامه تحصیل دریافت نمایند.

و نیز دانشجویانی که از ۵ ترم مجاز تحصیلی خود استفاده نموده باشند برای ادامه تحصیل  و گذراندن دروس باقیمانده نیاز به افزایش سنوات تحصیلی دارند.

لذا دانشجویان گرامی به سامانه آموزشی خود مراجعه نموده و پس از مشاهده کارنامه کل چنانچه دارای شرایط فوق می باشند حداکثر تا تاریخ دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ به واحد آموزش مراجعه نمایند.

مبلغ تعیین شده از سوی کمیسیون موارد خاص استان جهت هر پرونده دانشجو ۰۰۰/۲۵۰ ريال می باشد.

با توجه به بخشنامه کمیسیون موارد خاص استان در جهت جلوگیری از تعلیق در خصوص پرونده های ادامه تحصیل نیمسال اول ۹۶، کلیه مدارک خاص دانشجویان اعم از بیماری شخص، بیماری والدین، ازدواج، طلاق، فوت و … ارسال گردد. چنانچه دانشجویی دارای شرایط خاص می باشد مدارک لازم را جهت ارائه به کمیسیون تحویل دهد.

پیامد عدم توجه به وضعیت آموزشی و مراجعه ننمودن به آموزش به عهده شخص دانشجو می باشد. زیرا در صورت دیر شدن ممکن است از ادامه تحصیلی در ترم آینده محروم گردند.