امروز پنج شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۴ بعد از ظهر

نتیجه بررسی پروپوزال های ارشد – سری سوم

دسته: اخبار , اطلاعیه های پژوهشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی , اعلامیه ها
شنبه - ۱۰ تیر ۱۳۹۶

نتیجه بررسی پروپوزال کارشناسی ارشد ( ۸ تیر ۹۶)

نتیجه بررسی سری سوم (تیر ۹۶) و ( اصلاحیه سری دوم – اردیبهشت ۹۶)  پروپوزال های دانشجویان کارشناسی ارشد به شرح ذیل اعلام می گردد:

دانشجو توضیحات تاریخ تصویب در دانشگاه
ابراهیم ایمانی شیران ۱- نسبت به ثبت پروپوزال در سایت ایران داک و اخذ کد رهگیری (کد رهگیری عددی هفت رقمی است و با ۱ شروع می شود) اقدام گردد.

۲- دانلود و تکمیل فرم شماره ۱۳ از صفحه ” مدیر تحصیلات تکمیلی” همین سایت و تحویل آن به دانشگاه تا ۱۵ شهریور ۹۶

۸/۰۴/۹۶
حسن گلدشتی ۱- نسبت به ثبت پروپوزال در سایت ایران داک و اخذ کد رهگیری (کد رهگیری عددی هفت رقمی است و با ۱ شروع می شود) اقدام گردد.

۸/۰۴/۹۶
اشکان امیری ۱- نسبت به ثبت پروپوزال در سایت ایران داک و اخذ کد رهگیری (کد رهگیری عددی هفت رقمی است و با ۱ شروع می شود) اقدام گردد.

۸/۰۴/۹۶
سپیده بختیاری نژاد ۱- نسبت به ثبت پروپوزال در سایت ایران داک و اخذ کد رهگیری (کد رهگیری عددی هفت رقمی است و با ۱ شروع می شود) اقدام گردد.

۲۸/۰۲/۹۶
اکبر دهقانی نیا ۱- نسبت به نگارش مجدد پروپوزال در قالب دانشگاه کسری اقدام گردد، راهنمای نگارش پروپوزال و فرم ورد خام پروپوزال از صفحه ” مدیر تحصیلات تکمیلی” همین سایت قابل دانلود است.

رد شد

یادآوری:

هر دانشجوی کارشناسی ارشد در دوران تحصیل، ۳ بار می بایست به سایت ایران داک جهت ثبت اطلاعات مراجعه نماید:

۱- درخواست پیشینه تحقیق (قبل از نگارش پروپوزال)

۲- ثبت پروپوزال (بعد از نگارش و تایید پروپوزال از سوی دانشگاه)

۳- ثبت پایان نامه (بعد از دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه و در هنگام صحافی نسخه نهایی)

راهنمای کلیه موارد فوق در صفحه ” مدیر تحصیلات تکمیلی” همین سایت قابل مشاهده می باشد.

نکته بسیار مهم:

همچنین دانشجویانی که تا کنون پروپوزال خود را به دانشگاه تحویل نداده اند، توجه داشته باشند، تاخیر در ارائه پروپوزال به هر دلیل، منجر به  تاخیر در تاریخ دفاع و افزایش سنوات تحصیلی این عزیزان متوجه ایشان خواهد بود.  لذا این دسته از دانشجویان می بایست با هماهنگی با استاد راهنمای خود، حداکثر تا نیمه شهریور ۹۶ با مراجعه به سایت دانشگاه و دانلود و تکمیل فرم شماره ۱۳ نسبت به درخواست سنوات برای ترم پنجم اقدام نموده و فرم مذکور را بعد از دریافت امضاء  تایید استاد راهنما حضوراً یا از طریق پست پیشتاز به نشانی پستی دانشگاه ارسال نمایند. آدرس پستی دانشگاه در صفحه ” مدیر تحصیلات تکمیلی” همین سایت قابل مشاهده می باشد.

شایان ذکر است این عزیزان در صورتی که نتوانند تا بهمن ۹۶ از پایان نامه خود دفاع نمایند، می بایست تا پایان دی ماه ۹۶ نسبت به تکمیل مجدد فرم شماره ۱۳ برای درخواست سنوات ترم ششم (برای آخرین بار) و ارائه آن به همراه فایل پی دی اف   ۳  فصل اول  پایان نامه خود اقدام نمایند .  تایید سنوات ترم ششم (یعنی تمدید پایان نامه برای دومین بار) از سوی دانشگاه مازندران صورت می گیرد و در صورتیکه مدارک دانشجو (فرم درخواست و فایل ۳ فصل اول) آماده نباشد و تا ۱ بهمن ۹۶ به دانشگاه ارائه نشود، تحت هر شرایطی امکان تمدید پایان نامه وجود نخواهد داشت و دانشجو اخراج آموزشی تلقی می گردد.

از دانشجویان عزیز انتظار داریم به توضیحات فوق توجه نموده و آن را طبق برنامه اجرا نمایند.