امروز پنج شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۰ بعد از ظهر

قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه ورودیها

دسته: اخبار , اطلاعیه های آموزشی , اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی
دوشنبه - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

اطلاعیه برگزاری کلاس های درسی:

به اطلاع دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد  مدیریت ورزشی ورودی های ۹۴ و ۹۵ می رساند کلاسهای درسی روز پنجشنبه ۲۸ بهمن طبق برنامه برگزار خواهند شد.

محل تشکیل کلاسها: مطابق روال قبل در ساختمان آموزشی ( ابتدای بلوار طالقانی)

تلفن ساختمان آموزشی: ۵۵۲۲۵۷۸۴ و ۵۵۲۲۰۱۹۴ و ۵۵۲۲۰۱۹۵

با پیش شماره ۰۱۱ برای تماس از خارج از استان مازندران

همچنین به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد طراحی شهری ورودی ۹۵ می رساند، کلاسهای روز پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵ برگزار نخواهد شد.

اطلاعیه تعیین تکلیف وضعیت انتخاب واحد:

دانشجویانی که تا کنون به هر دلیلی موفق به انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشی نشده اند، برای تعیین تکلیف وضعیت خود پس از هماهنگی با واحد مالی ، با واحد آموزش تماس حاصل نمایند. بدیهی است در صورت عدم پیگیری و انتخاب واحد، با توجه به اطلاعیه های مکرر در سایت و کانال تلگرام دانشگاه، برای این عزیزان، مرخصی تحصیلی ثبت خواهد شد.

شماره واحد اداری مالی جهت رفع مشکل پرداخت شهریه: ۵۵۲۲۰۴۸۷ و ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۳

شماره واحد آموزش: ۵۵۲۲۹۶۴۸ و ۵۵۲۲۱۲۸۱ داخلی ۱۰۷

شماره واحد تحصیلات تکمیلی: ۵۵۲۲۶۲۳۱

اطلاعیه رفع نواقص احتمالی پرونده:

همچنین مجددا به اطلاع دانشجویان عزیز کارشناسی ارشد کلیه ورودیها، که هم اکنون شاغل به کار در سازمانها و نهاد های مختلف( خضوصا فرهنگیان گرامی شاغل در آموزش و پرورش ) می رساند، در صورت عدم ارائه موافقت نامه رسمی سازمان مطبوع جهت ادامه تحصیل، کلیه پیامدها در هنگام صدور گواهی موقت پایان تحصیلات و دانشنامه معطوف به دانشجو خواهد بود.

کلیه دانشجویان ضمن تماس با واحد دانشجویی نسبت به تکمیل مدارک ثبت نامی خود اقدام نمایند تا در هنگام فارغ التحصیلی مشکلی بروز ننماید.

دانشجویانی که مدرک کارشناسی آنها ناپیوسته است، یعنی مدرک کاردانی نیز دارند، می بایست نسبت به ارائه حداقل تصویر معتبر مدرک کاردانی خود جهت تکمیل پرونده ثبت نامی اقدام نمایند.

اطلاعیه ارائه پروپوزال:

به اطلاع دانشجویان گرامی ارشد ورودی ۹۴ که واحد پایان نامه را اخذ می نمایند می رساند، می بایست نسبت به نسخه تایید شده پروپوزال خود  توسط استاد راهنما اقدام نمایند. بدیهی است با توجه به اطلاعیه های مکرر و اعلام شفاهی این موضوع، هرگونه مشکل در افزایش سنوات این عزیزان متوجه ایشان خواهد بود.

از کلیه دانشجویان گرامی انتظار می رود، نسبت به مشاهده جزئیات درج شده در صفحه مدیر تحصیلات تکمیلی این سایت اقدام نمایند: